Relaxarea este completa alaturi de minipiscine si saune: iata ce modele poti alege

Fiecare persoana are metodele sale de a se relaxa si a se deconecta dupa o zi lunga. Iti recomandam sa uiti de tensiunea acumulata peste zi si sa te bucuri fie de cateva minute in sauna, fie de o baie relaxanta, cu masaj cu bule in minipiscine. Pentru acestea, nu este nevoie sa pleci de acasa. Le poti aduce in confortul casei, iar in continuare iti vom prezenta patru produse care s-ar integra perfect in locuinta ta. 

In orice anotimp te poti bucura de o pisicina usor de montat, atat in exterior, dar si in exterior. Astfel, oricand vei simti nevoia de relaxare, vei putea intra in apa si vei putea petrece ore bune acolo. O astfel de minipiscina poate fi ideala chiar si pentru o mini-petrecere alaturi de cei mai buni prieteni. Primul produs pe care ti-l recomandam este o Minipiscina gonflabila MSpa Premium Soho. Asa cum ii spune si denumirea, face parte din categoria premium, astfel ca te vei simti excelent datorita materialelor foarte bune folosite si a design-ului cu totul special. Bulele de aer iti vor face un masaj relaxant si vei uita de toate grijile de peste zi. Aceasta minipiscina are si un aspect modern, astfel ca se va potrivi oriunde, indiferent daca este amplasata in interiorul sau exteriorul casei. 

 

Daca vrei sa te bucuri de o minipiscina foarte rezistenta, atunci alege-o cu incredere pe aceasta. PALMA Alb - Minipscina de exterior - SPA14. Este realizata din acryl termoformat, iar masca este din ABS cu finisaj gri. Asa cum poti observa, are un aspect modern, dar si elegant in acelasi timp si dispune de numeroase tehnologii pentru ca tu sa te relaxezi asa cum iti doresti. 

 

Mai ales pentru sezonul rece, iti recomandam o alta metoda de relaxare, pe care cu siguranta o indragesti deja: sauna. Partea buna este ca poti aduce sauna chiar la tine acasa, fara sa te mai deplasezi in oras si astfel o poti folosi oricand doresti. Prima recomandare de acest gen este DELUXE - Sauna uscata, cu 2 tipuri de rezistente - J21150, potrivita pentru 3-4 persoane. Asa cum poti observa si din imagine, arata exceptional. Sauna dispune de un panou de comanda electronic, Mp3 player cu conexiune Bluetooth, radio si doua difuzoare, ventilatie si lumina pentru citit. 

 

Daca nu te poti hotari care sauna iti place mai mult, atunci avem sugestia ideala pentru tine: TWINCOMBI - Sauna Mixta: Finlandeza + 3 Rezistente cu Infrarosu - F30130. Este potrivita pentru doua persoane, are dimensiuni generoase si dispune de 3 rezistente cu infrarosu, 1 incalzitor de sauna si un agregat pentru sauna cu piatra vulcanica. Fiind o sauna premium, este realizata cu sticla securizata si din brad canadian, dispune de un termometru, o clepsidra, Mp3 Player cu Bluetooth, 2 difuzoare si panou de comanda electronic. De asemenea, are si iluminare LED in 7 culori, pentru ca relaxarea sa fie completa. 

 

Speram ca ti-au placut produsele prezentate si ca vei alege fie o sauna, fie o minipiscina sau de ce nu, pe ambele, pentru relaxarea ta de zi cu zi!