Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) de pe site-ul sanotechnik.ro, implica si reprezinta acceptarea neechivoca a termenilor si conditiilor de utilizare mai jos expuse.

 

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Site-ul sanotechnik.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. SANOTECHNIK COM RUMANIEN nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.


Folosirea website-ului sanotechnik.ro


Accesul pe acest website, sanotechnik.ro se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa si de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatile necesare. Site-ul sanotechnik.ro prezinta gama de produse comercializate de SANOTECHNIK .


Pentru ca SANOECHNIK  sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website-lui sanotechnik.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:


Drepturi de autor


Site ul sanotechnik.ro este proprietatea SANOTECHNIK COM RUMANIEN , societate comerciala , cu sediul in TANCABESTI, JUD ILFOV, DN1, KM26.5  este si in calitate de proprietar beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.).


Folosirea fara acordul scris SANOTECHNIK a oricaror din elementele enumerate este interzisa de legislatia romaneasca si europeana si se pedepseste conform legilor in vigoare.


Accesarea site ului sanotechnik.ro reprezinta acordul dumneavoastra in a nu folosi, copia, distribui continutul acestui website in scop commercial, fara acordul expres al SANOTECHNIK. 


Orice tentativa de a modifica continutul site-ului sanotechnik.ro sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.


Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont.


Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contuluidvs. SANOTECHNIK  nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.


In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spaming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website-ul sanotechnik.ro.

 


Publicarea de informatii de catre utilizator


SANOTECHNIK poate permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale (text, poze, materiale video, comentarii), pe site-ul sanotechnik.ro precum si gazduirea lor. SANOTECHNIK nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.


Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrigela ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare.


SANOTECHNIK are dreptul sa inlature, in orice moment, materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului.


SANOTECHNIK are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.


Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre home36.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul,reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizareade materiale derivate.


SANOTECHNIK permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.


Confidentialitate


SANOTECHNIK. poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale.
Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind site-ul sanotechnik.ro si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare.
Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale SANOTECHNIK se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului sanotechnik.ro catre terti.


Limitarea raspunderii


SANOTECHNIK  nu este raspunzator si nu poate fi facuta responsabila pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe site-ul sanotechnik.ro, cat si din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.


Litigii


Pentru orice litigiu aparut intre Parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti Bucuresti, Romania.
SANOTECHNIK isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului sanotechnik.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.
Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.


SANOTECHNIK ROMANIA