Renovarea baii este un moment pe care il astepti cu nerabdare. Ai planificat foarte bine totul, visezi la cum va arata baia in momentul in care va fi finalizata, insa ai unele dubii. De unde vei cumpara obiectele sanitare de care ai nevoie? Mergi la cel mai apropiat magazin, chiar daca nu au exact tot ce iti doresti, insa vrei sa economisesti timp? Comanzi online si nu stii exact daca vor arata ca in fotografii? Din fericire, solutia este mai simpla decat pare! Noi iti propunem sa comanzi online si sa scapi de teama. Produsele din magazinul nostru online arata exact ca in fotografii, astfel ca le poti comanda fara griji. 

Obiectul sanitar care iti poate da cele mai multe batai de cap este cada. Sau cabina de dus, in functie de preferintele tale. In ultimii ani, tot mai multe persoane s-au orientat spre cabine de dus, datorita faptului ca sunt mult mai practice. Baile relaxante, cu spuma sunt potrivite mai mult iarna si nu multe persoane au timpul necesar pentru aceste momente de rasfat. De aceea, o cabina de dus este mult mai practica si se intretine mai usor. Dimineata este mai rapid sa intri in cabina de dus si in cateva minute sa fii gata pentru o noua zi. Daca optezi pentru a face dus in cada clasica, mai mult ca sigur va trebui sa dai cu mopul pentru a aduna apa care s-a scurs. 

In plus, cabinele de dus sunt mult mai bune pentru a preveni incidentele. De cate ori nu ti s-a intamplat sa aluneci in baie din cauza cazii sau chiar in cada? O cabina de dus te poate scuti de toate aceste neplaceri. 

Daca ai o baie mica sau daca nu vrei sa faci schimbari majore in baie, atunci iti recomandam o cabina cu o cadita de dus. Aceasta se instaleaza foarte usor si nu va fi nevoie de o panta pentru montarea unui sifon de scurgere, la fel ca in cazul unei cabine ce se monteaza direct pe pardoseala sau ca in cazul unor pereti de dus. 

In magazinul online Sanotechnik vei gasi numeroase cadite de dus, pentru toate gusturile si bugetele. Caditele se aleg in functie de forma si dimensiunile cabinei, asa ca acorda mare atentie acestor aspecte. Caditele sunt realizate din materiale foarte rezistente, asa cum este acrilul si marmura artificiala, fiind fiabile si usor de intretinut. Vor arata foarte bine odata cu trecerea timpului, fara sa iti faci griji in privinta vopsirii lor. 

De asemenea, tot in magazinul nostru online vei mai gasi si numeroase accesorii pentru cadite, cum ar fi set de picioare, masti pentru cadite, sifon si multe altele, la preturi excelente. Daca nu stii ce sa alegi pentru baia ta, ne poti contacta oricand, iar reprezentantii Sanotechnik iti vor da cele mai bune sfaturi. Ce spui, alegi o cadita de dus pentru cabina ta?