Ai optat pentru o cabina de dus si nu stii daca sa o montezi direct pe pardoseala baii sau sa alegi si o cadita de dus care sa se potriveasca perfect? In cazul acesta, te invitam sa citesti in continuare si sa afli care sunt avantajele uneu cadite de dus si de ce vei considera ca ai facut cea mai buna alegere optand pentru un astfel de obiect sanitar. In plus, in magazinul nostru online vei gasi cele mai bune cadite de dus, perfecte pentru orice fel de cabina. Tot ce trebuie sa faci pentru a o achizitiona pe cea potrivita tie este sa optezi pentru dimensiunea si forma potrivita cabinei de dus, astfel incat sa se imbine perfect. Speram ca informatiile pe care ti le vom prezenta in continuare sa iti fie de folos. 

DE CE O CABINA DE DUS SI NU O CADA? 

Inainte de a-ti vorbi despre caditele de dus, trebuie sa argumentam de ce este mai buna o cabina de dus si nu o cada. In primul rand, ne referim la partea practica. O cabina de dus este perfecta pentru persoanele care au un program algomerat si care poate ar folosi cada pentru bai relaxante, cu spuma si saruri doar de cateva ori pe an. Dimineata si seara cand te grabesti la serviciu si cand abia astepti sa te bagi in pat, un dus este exact ce ai nevoie, iar o cabina de dus iti ofera tot confortul necesar. In plus, trebuie sa mentionam si faptul ca poti face economii considerabile de apa si de energie electrica sau de gaze pentru a incalzi apa, avand in vedere ca la un dus consumi mai putina apa. 

Apoi, intervine si spatiul. Nu toate baile sunt potrivite pentru o cada. Poate va avea loc un astfel de obiect sanitar, insa vei sacrifica spatiu pe care altfel il poti folosi in alt mod. Asadar, o cabina de dus este mai practica, te ajuta sa economisesti resurse si spatiu in baie. 

DE CE O CADITA DE DUS ESTE UN MUST HAVE? 

Daca ai optat pentru o cabina, atunci neaparat trebuie sa comanzi si o cadita de dus. Aceasta te va scuti de numeroase neplaceri si chiar vei face economie. Daca optezi pentru o cabina montata pe pardoseala, va trebui sa faci mici modificari in baie, pentru ca apa sa se scurga perfect. Optand pentru o cadita de dus, aceste modificari nu mai sunt necesare. 

In plus, o cadita de dus ofera si un plus de eleganta baii, daca preferi design-ul interior clasic. Nu multe persoane se pot obisnui cu o cabina asezata direct pe pardoseala, mai ales daca baia nu are un design modern, ci unul clasic, elegant. 

Cadita de dus este un must have si pentru ca nu te vei confrunta cu scurgerea apei si imprastirerea acesteia. Astfel, la finalul dusului nu va mai trebui sa stergi podeaua, ci doar vei lasa cabina sa se usuce. 

Ce spui? Alegi o cadita de dus?