Vara este anotimpul distractiei, anotimpul serilor lungi, petrecute alaturi de prieteni si de familie si sezonul perfect pentru a te distra in apa. Indiferent ca mergi la mare, intr-un parc acvatic, la pisicina sau ca ai o piscina in propria curte, suntem siguri ca vei petrece foarte mult timp in apa, pentru a te racori si distra. Daca ai curte si vrei sa profiti de acest lucru pentru a te distra in apa, dar in acelasi timp nu ai spatiul sau bugetul necesar pentru a construi o piscina, avem o solutie pentru tine: minipiscine. Acestea se pot amplasa pe orice suprafata plana si iti vor asigura distractia de care ai nevoie vara sau chiar si iarna, la interior. In continuare, iti vom oferi cateva motive pentru care sa alegi minipiscine si de asemenea iti vom recomanda si trei astfel de produse. 

COST ACCESIBIL 

Spre deosebire de constructia unei piscine, achizitionarea unei mini-pisicine este accesibila. Astfel, preturile incep de la 3000 lei pentru o piscina gonflabila si pot ajunge si la 102649 lei pentru o minipiscina cu dimensiuni generoase, in care te poti relaxa alaturi de prieteni si care are numeroase functii. Astfel, poti alege in functie de buget si de preferinte si iti garantam ca nu vei regreta achizitia. 

NU ESTE NEVOIE DE MONTARE 

Asa cum mentionam anterior, nu este nevoie de montare speciala. Minipiscinele pot fi amplasate pe orice suprafata plana si doar va trebui sa le racordezi la apa si electricitate (cele care ai si functii de jacuzzi spre exemplu). 

LE POTI FOLOSI ORIUNDE SI ORICAND 

Unele modele de minipiscine, in special cele gonflabile pot fi folosite oriunde. Astfel, daca vrei, le poti utiliza atat acasa, cat si la casa de vacanta sau cand mergi cu prietenii sau familia in vacanta, fiind usor de transportat. Asa te poti bucura de distractie oriunde te-ai afla, fara a investi o suma suplimentara si pentru casa de vacanta spre exemplu. 

Acum ca ti-am prezentat argumentele in favoarea acestor minipiscine, este momentul sa iti spunem si ce modele iti recomandam. Spre exemplu, daca vrei sa nu cheltui foarte mult, dar totodata sa te bucuri de distractia oferita de o minipiscina, poti alege MINIPISCINA GONFLABILA MSPA COMFORT BERGEN. Este usor de montat, arata extrem de bine si iti va permite sa te distrezi alaturi de familie si prieteni oricand si oriunde doresti. 

Daca iti doresti o minipiscina care sa aiba si functia de hidromasaj, atunci alege cu incredere acest model: MINIPISCINA GONFLABILA MSPA CONCEPT SOHO. Beneficiaza de numeroase tehnologii, printre care sistem de incalzire rapida, sistem de masaj cu 138 de jeturi de aer, sistem de dezinfectie cu O3. 

Iti doresti un model modern, cu numeroase tehnologii si incapator? Atunci o sa ti se potriveasca acest produs: MONDENA ALB - MINIPISCINA DE EXTERIOR - SPA08. 

Pentru mai multe detalii si pentru a comanda produsele, te asteptam in magazinul nostru online!