CUM ALEGI CABINA DE DUS POTRIVITA? 5 ASPECTE DE CARE SA TII CONT

Ai pornit in cautarea cabinei de dus potrivita pentru baia ta, insa te-a coplesit varietatea de modele existente pe piata? Nu iti face griji! Iti vom prezenta in continuare cateva aspecte de care sa tii cont pentru ca alegerea sa fie mai usoara. De asemenea, iti recomandam sa vizitezi magazinul nostru online pentru alegerea unei cabine de dus complete

FORMA CABINEI

Este bine de stiut ca nu toate cabinele de dus se potrivesc in orice baie. Indiferent daca renovezi sau construiesti baia, trebuie sa tii cont de caracteristicile camerei pentru amplasarea cabinei. Daca este o baie cu dimensiuni generoase, atunci poti alege orice forma a cabinei, insa daca este vorba despre o baie mica, analizeaza foarte bine caracteristicile acesteia. Spre exemplu, in baile mici, se potrivesc foarte bine cabinele patrate, care vor fi amplasate pe colt. In functie de ce alte obstacole se gasesc in jurul cabinei, se poate opta si pentru o forma semirotunda. 

USILE 

In stransa legatura cu forma cabinei se afla si modul de deschidere al usilor. Poti opta pentru usi batante, usi glisante sau usi pliante. Fiecare dintre acest tip de usa poate fi ales strict in functie de preferinte sau in functie de amplasarea cabinei de dus. Spre exemplu, daca exista un obstacol in lateralul cabinei (calorifer, dulap, masina de spalat sau altele) daca optezi pentru usi batante, s-ar putea sa fie imposibila deschiderea completa a acestora. Astfel, cel mai simplu ar fi sa alegi usi glisante. 

DIMENSIUNILE 

In cazul in care spatiul este o problema, va trebui sa alegi cabina de dus si in functie de dimensiuni. Astfel, stabileste de la inceput locul unde va fi amplasata si apoi masoara exact cat ar putea ocupa din baie. In cazul in care exista anumite obstacole in imediata apropiere a cabinei, este bine sa calculezi exact cat ar putea ocupa aceasta. Vei restrange cautarile pentru cabina perfecta si te vei asigura ca are dimensiunile ideale pentru a se potrivi in baia ta. 

DESIGN 

Foarte mult conteaza si design-ul cabinei, deoarece nu ti-ai dori sa o schimbi peste un timp, fiind nemultumit de acest aspect. Poti opta pentru cabine cu design modern, cabine clasice sau cabine elegante. In cazul cabinelor complete pe care le comercializam, vei putea alege chiar si cabine in diverse culori, care se potrivesc in orice baie. 

FUNCTII SUPLIMENTARE 

Bineinteles, trebuie sa discutam si despre functiile suplimentare ale cabinelor. Poti opta pentru o cabina cu un sistem de dus simplu sau pentru o cabina cu hidromasaj sau chiar si cu generator de abur. In functie de preferintele tale, cabina poate avea numeroase accesorii si functii suplimentare, care vor transforma total experienta dusului. Printre acestea se numara si: ventilator, scaun rabatabil, dispersor cu iluminar led, etajera, port prosop, radio si difuzor, panou de comanda electric si multe altele. 

Daca ai vreo nelamurire sau daca iti doresti ajutor pentru alegerea cabinei de dus ideale, nu ezita sa ne contactezi!