In cele mai multe locuinte, fie ele nou construite sau vechi, spatiul insuficient nevoilor noastre de zi cu zi. Pentru a construi camere mai spatioase, multe dintre bai au de suferit, iar proprietarii nu mai stiu cum sa eficientizeze camera, si asa mica.

Daca si tu te numeri printre cei care se lupta cu spatiul limitat in baie, cu siguranta esti in cautarea celor mai creative solutii pentru a-l maximiza, insa fara a sacrifica confortul. Astfel, oricat de mult iti doresti o cada traditionala, in care sa te relaxezi, trebuie sa fii realist si sa alegi alternativa mai mica, dar la fel de eficienta - cadita de dus. 

Stim ca nu este raspunsul pe care ti-l doresti, insa pentru a te bucura de un grad mai ridicat de confort si flexibilitate in camera de baie trebuie sa faci un compromis. 

CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE CADITA DE DUS ESTE O ALTERNATIVA MAI BUNA?

Spre deosebire de cazile traditionale, mult mai voluminoase, caditele de dus sunt proiectate pentru a se potrivi spatiilor compacte. Odata instalat, acest obiect sanitar are capacitatea de a  crea iluzia optica de baie mult mai aerisita.

Totodata, modelele actuale de cadite de dus se potrivesc si in cazul bailor atipice - cu configuratii neobisnuite sau colturi. Formele acestora variaza de la modele patrate, dreptunghiulare, semirotunde, ceea ce iti permite sa alegi cadita ce se potriveste perfect cu spatiul unic al baii tale.

In egala masura, deasupra caditelor de dus moderne pot fi amplasate rafturi si create nise in perete, contribuind la eficientizarea spatiului pe verticala. Astfel vei avea la indemana mereu sampoanele, sapunurile si produsele de ingrijire pe care le folosesti in mod constant.

PUI ACCENTUL PE ESTETICA? MODELELE DE CADITE DE DUS SE ADAPTEAZA LA NOILE TENDINTE!

Caditele de dus, in special cele moderne, sunt proiectate cu accent pe estetica si eleganta. Liniile curate, finisajele lucioase si designul minimalist incorporeaza principiile designului modern, aducand un aer modern si rafinat in baie.

Totodata, acestea au abilitatea de a se integra fara probleme in baie, oferindu-i un aspect mai unitar si mai armonios. Iar daca in privinta culorilor iti faci probleme, si aici avem o veste buna: acrilul, ceramica, piatra compozita sau sticla pot fi personalizate intr-o gama diversificata de nuante, astfel incat sa completeze sau sa puna in valoare paleta de culori a baii.

MAI VREI SI ALTE MOTIVE?

In mod evident, ca o completare a avantajelor de mai sus, producatorii vin si ii asgura pe clienti ca materialele folosite in procesul de constructie al caditelor de dus nu sunt doar estetice, ci mai ales durabile. Practic, orice model ai alege va trece testul timpului si al uzurii zilnice,  mentinandu-si stralucirea pe termen lung.

Chiar daca exista mai multe culori de cadite de dus, clientii care vor un proiect personalizat pot alege mai multe tipuri de finisaje (mat sau lucios), culori vibrante sau indraznete, capabile sa reflecte intocmai gusturile si personalitatea proprietarilor de locuinta.