Fiecare dintre noi isi doreste o baie unica, ce emana rafinament si se aseamana deosebit de mult cu o oaza luxurianta de relaxare. In cazul proiectelor unde spatiul, dar si bugetul, nu reprezinta o problema, proprietarii aleg sa colaboreze cu un arhitect cu experienta, care sa le creeze o baie unica, in acord cu nevoile lor.

Pentru aceste tipuri de proiecte, cei mai multi creatori de atmosfere opteaza pentru cazile de tip freestanding. Acestea au devenit o alegere tot mai populara datorita aspectului lor impresionant si a capacitatii de a transforma baia intr-un spa personal unic, rafinat si elegant. Spre deosebire de cazile obisnuite, cele freestanding pot fi plasate in mijlocul baii sau intr-un colt, creand astfel un punct central de atractie.

Totusi, dincolo de alura de rafinament pe care o adauga camerei de baie, cada freestanding are o multime de alte beneficii, pentru care tot mai multe persoane au inceput sa o aleaga:

ASPECTUL IMPRESIONANT

Cazile freestanding au un aspect impresionant si elegant care poate transforma instantaneu orice baie intr-un spa personal. Aceste cazi sunt disponibile intr-o varietate de forme, dimensiuni si finisaje, ceea ce le face perfecte pentru orice stil de design interior. De la modelele ovale sau rotunde, pana la cele in forme mai complexe, cu siguranta vei gasi modelul de cazi freestanding care sa se potriveasca cu decorul general al baii.

SPATIU SUFICIENT PENTRU RELAXARE

Cazile freestanding ofera spatiu suficient pentru a te relaxa si a te intinde confortabil in timpul baii. Acestea sunt proiectate astfel incat sa ofere o adancime si o lungime mai mare decat cazile traditionale, incorporate in perete. Apa fierbinte, muzica buna si lumanarile parfumate pot transforma o simpla baie intr-un ritual complex de ingrijire si relaxare pentru corp si minte, indiferent de momentul de zilei. 

FLEXIBILITATE IN AMPLASARE

Daca modelele de cazi obisnuite trebuie amplasate cat mai aproape de perete, cele freestanding ofera o flexibilitate mare in ceea ce priveste dispunerea in baie, fapt ce iti ofera  posibilitatea de a crea un design personalizat si unic. Mai mult, tocmai datorita acestei flexibilitati ii poti muta locul oricand,  in functie de preferinte sau de schimbarile aduse in designul baii.

FINISAJE VARIATE

Cazile freestanding sunt disponibile intr-o varietate de finisaje, care se potrivesc cu aproape orice stil de design interior. De la finisaje din lemn pana la cele care imita piatra naturala, ai o intreaga varietate de optiuni pentru a-ti crea un aspect personalizat si unic al baii. Mai mult, pot fi personalizate dupa dorintele si exigentele clientilor si ale arhitectilor.

CURATARE USOARA

Cazile freestanding sunt mai usor de curatat decat cazile traditionale incorporate in perete. Tocmai datorita faptului ca nu sunt fixate la perete nu exista colturi sau fisuri ascunse in care sa se acumuleze murdarie, pete sau mucegai. Astfel, sunt si mai igienice, reducand considerabil timpul si efortul necesare pentru intretinerea baii.

In final, mai trebuie adaugat faptul ca modelele de cazi freestanding reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi transforme baia intr-un spa impresionant, cu spatiu suficient pentru relaxare.