Cabina de dus sau cada? Noi iti recomandam o cabina de dus completa!

Amenajarea baii, indiferent daca vorbim despre renovare sau o casa recent construita poate fi destul de anevoioasa. Desi pare simplu la prima vedere, va trebui sa iei o decizie importanta: cabina de dus sau cada? Stim ca o cada este multifunctionala si ca o poti utiliza si pentru dusuri, insa nu ar fi mai indicat sa optezi pentru o cabina completa? In continuare, iti vom prezenta argumentele noastre in favoarea unei cabine de dus si suntem siguri ca vei opta si pentru un astfel de obiect sanitar. 

DE CE SA ALEGI O CABINA DE DUS? 


De cate ori faci baie in cada? Stim ca nimic nu se compara cu o baie relaxanta, cu saruri si spumante de baie, insa de cate ori iti permiti acest rasfat? Cele mai multe persoane au un stil de viata aglomerat si probabil te numeri si tu printre acestea. In timpul saptamanii, alegi sa faci dus dimineata si seara, iar in weekend probabil faci baie doar in zilele racoroase de toamna sau de iarna. De aceea, ti-ar fi mult mai usor daca ai alege o cabina de dus completa. 

Un alt argument in favoarea unui astfel de obiect sanitar este confortul pe care ti-l ofera si cat este de practica. Stiai ca sunt unele situatii in care iti poate fi imposibil sa intri in cada? Stim ca nu este bine sa ,,punem raul inainte”, dar trebuie sa ie iin calcul diverse scenarii. Spre exemplu, daca ai alunecat si ai o entorsa de glezna sau un genunchi lovit foarte rau, nu vei putea intra in cada fara ajutor si te va durea foarte tare. Cabinele de dus sunt perfecte si daca locuiesti cu persoane varstnice (spre exemplu bunici sau parinti) sau cu persoane care au anumite afectiuni, in special articulare si pentru care intratul in cada ar fi imposibil sau extem de dificil. 

Mai trebuie sa mentionam si ca alegand o cabina de dus, vei economisi apa. Acest lucru este benefic nu doar pentru bugetul tau lunar, dar si pentru protejarea mediului. 

CE FEL DE CABINA DE DUS SA ALEGI? 
In magazinul nostru online vei gasi numeroase tipuri de cabine de dus complete, astfel ca o poti alege pe cea potrivita tie fara prea mult efort. Poti opta pentru o cabina semirotunda, o cabina patrata, dreptunghiulara sau chiar asimetrica. In functie de dimensiunile baii tale, de buget si de necesitati, poti alege o cabina mai mica si mai simpla sau te poti indrepta spre un model complex, care poate tine si locul unei saune, avand generator de aburi. 

Un astfel de model este aceasta Cabina de Dus completa cu hidromasaj si generator abur CS150. Are dimensiuni generoase (85 x 150 x 220 cm), sticla este securizata si are 5 mm grosime, prezinta 8 duze de hidromasaj in total, are un scaun rabatabil pentru un confort sporit, etajera, suport pentru prosop, ventilator, radio si difuzor si panou de comanda electric.