Vrei sa achizitionezi o cada de baie si nu stii ce sa alegi? In cazul acesta, iti recomandam o cada freestanding. Un astfel de obiect sanitar este elegant, se monteaza foarte usor, schimba total aspectul baii tale si este usor de intretinut. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre motivele pentru care sa alegi cazi de baie freestanding

ESTE FOARTE USOR DE MONTAT

Chiar daca la prima vedere nu pare, o cada de tip freestanding este foarte usor de montat. Trebuie doar sa ii stabilesti de la bun inceput locul in baie, pentru trasarea tevilor de evacuare si a celor pentru apa si apoi montarea acesteia si a bateriei va fi floare la ureche. Va trebui doar fixata cu ajutorul picioarelor si apoi este pregatita pentru a fi folosita. Nu-i asa ca este mult mai simplu spre deosebire de o cada clasica? 

OFERA UN ASPECT DEOSEBIT BAII 

O cada freestanding ofera un aspect deosebit baii, aproape un aspect de revista am putea spune. De fiecare data cand vei intra in baie, o vei admira si iti garantam ca nu te vei plictisi. Adevarul este ca o astfel de cada, indiferent de design si de forma, poate transforma complet orice baie. Nu vei regreta alegerea facuta si iti garantam ca si dupa cativa ani, vei considera ca a fost cea mai buna investitie. 

POATE FI POZITIONATA ORIUNDE IN BAIE 

Spre deosebire de o cada clasica, pe care o montezi la perete, cada freestanding are avantajul de a putea fi montata oriunde doresti in baie. Daca vrei sa fie pozitionata in mijlocul baii, ai aceasta posibilitate. Astfel, daca ai o viziune diferita in ceea ce priveste amenajarea baii si iti era teama ca o cada iti poate sta in cale, nu mai trebuie sa iti faci griji. Alege o cada freestanding si totul este mult mai usor. 

SE POATE MUTA DESTUL DE USOR 

In cazul in care iti doresti o reconfigurare a baii peste cativa ani, este bine de stiut ca o astfel de cada se poate muta destul de usor. Chiar si daca doresti sa te muti si iti place prea mult cada, o poti lua cu tine. Avantajul cazilor freestanding este ca pot fi mutate fara a fi afectate si pot fi montate extrem de usor in alta baie. Nu-i asa ca este super? 

SE INTRETINE FOARTE USOR 

O cada freestanding este mult mai usor de intretinut decat una clasica. Se sterge foarte usor, atat in interior, cat si pe exterior si de asemenea si pardoseala din jurul acesteia se poate curata simplu si rapid. Nu ai cum sa nu iubesti un astfel de obiect sanitar din punct de vedere al intretinerii. 

Acestea au fost doar cateva dintre avantajele de a te bucura de o cada freestanding. Ce spui? Te-am convins sa alegi un astfel de obiect sanitar? Daca ai nevoie de alte informatii, nu ezita sa ne contactezi!